Miten kaakkoinen Helsinki muuttuu? Kuule lisää verkkotilaisuudessa 2. marraskuuta!

Uutta Kaakkois-Helsinkiä -asukastilaisuudessa kaupungin työntekijät kertovat tiiviissä esityksissään, mitä Kulosaaren, Herttoniemen, Tammisalon, Laajasalon ja Vartiosaaren alueille suunnitellaan ja rakennetaan. Illan aiheita ovat muun muassa asuminen, liikenne, puistot ja viheralueet. Osallistujilla on mahdollisuus myös esittää kysymyksiä chatin kautta.
Havainnekuva Herttoniemen metrokorttelista. Kuva: Arkkitehdit Lahdelma & Mahlamäki
Havainnekuva Herttoniemen metrokorttelista. Kuva: Arkkitehdit Lahdelma & Mahlamäki

Tilaisuuden alussa käsitellään Laajasalon eli Yliskylän, Tullisaaren, Kruunuvuorenrannan, Hevossalmen, Jollaksen ja Vartiosaaren aiheita. Aiheina ovat muun muassa Kruunusiltojen ajankohtaiset kuulumiset, Vartiosaaren osayleiskaavan tilanne, Stansvikinkallion asemakaavan uudelleenarviointi ja Kruunuvuorenrannan palvelukorttelin suunnittelu.

Tilaisuuden puolessa välissä siirrytään Herttoniemen, Kivinokan, Kulosaaren ja Tammisalon aiheisiin. Esityksissä kerrotaan muun muassa Herttoniemen metroaseman suunnittelun tilanteesta, asukkaiden ideoimasta Roihuvuoren Tuhkimonpuiston kunnostamisesta ja pyöräilyn pääreitti Itäbaanan yleissuunnittelusta. 

Lisäksi ohjelmassa on tietoisku taloyhtiöiden energianeuvonnasta sekä ajankohtaiskatsaus kaakkoisen Helsingin puisto- ja viheralueisiin. 

Tilaisuuteen voi osallistua kotisohvalta tai lenkkipolulta

Ilta alkaa Teams-alustalla kello 17.00 ja päättyy arviolta kello 19.30. Ohjelma ja osallistumisohjeet löytyvät tapahtuman verkkosivulta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).  

Kaupunkilaiset voivat esittää tilaisuuden aikana chatissä kysymyksiä, ja niihin on vastaamassa suuri joukko kaupunkiympäristön asiantuntijoita. Illan tallenne on jälkikäteen katsottavissa kaupunkiympäristön YouTube-kanavalla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)