Ole ylpeästi harmaa – nyt etsitään Helsingin harmainta kuvaa

Helsingissä eletään vuoden harmainta ja pimeintä aikaa. Harmaan sävyjen keskellä kaupunki toimii tunnelmallisena näyttämönä syksyn tapahtumille. Helsingin urbaanit yksityiskohdat, merelliset maisemat ja kaupungin asukkaat tarjoavat runsaasti kiehtovia kuvausaiheita ja inspiraatiota.
Ihmisiä katsomassa merelle Lammassaarelta.
Kaupunkilaisten harmaita hetkiä jaetaan kaupungin somekanavissa ja infonäytöillä marraskuussa. Kuvakilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan elämyslahjakortteja Allas Sea Poolille. Kuva: Mika Ruusunen

Helsingin kaupungin sosiaalisen median kanavissa on käynnistetty kuvakilpailu, jossa etsitään kaupunkilaisten omia Harmaa Helsinki -hetkiä. Kilpailu on käynnissä 24.10.- 5.11. Kaikkien kuvakilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 4 elämyslahjakorttia Allas Sea Poolille. Palkituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagram-viestillä sekä Facebookissa kuvan kommenteissa 7. marraskuuta. Kaupunkilaisten harmaita hetkiä jaetaan kaupungin somekanavissa ja infonäytöillä marraskuussa. 
 
Vuoden harmainta päivää juhlitaan 9. marraskuuta, jolloin kaupunkilaisten harmaita hetkiä jaetaan kaupungin somekanavissa ja infonäytöillä.

Näin osallistut kilpailuun 

Arvontaan voi osallistua ottamalla kuvan ja julkaisemalla sen Helsingin kaupungin sosiaalisen median kanavissa. 
 
Lisää kuva Facebookissa arvontapostauksemme kommenttikenttään:  
Helsingin kaupungin Facebook-sivu(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)  

Instagramissa merkitse kuvasi tunnisteella @Helsinki ja tunnisteella #HarmaaHelsinki tai lähetä kuva meille Instagramin yksityisviestillä.  
Helsingin kaupungin Instagram-tili(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 
 

Kuvaa esimerkiksi näitä teemoja  

1. Harmauden sankarit. Näytä, miten harmaudesta voi nauttia. Tee jotain yllättävää tai hauskaa säästä huolimatta!  
2. Harmaa on katsojan silmissä. Jaa upein otoksesi harmaasta Helsingistä!  
3. Harmaa mutta hellä. Miten sinä nautit harmaasta säästä? Vinkkaa muille arjen pienistä onnellisista hetkistä harmauden keskellä.

Kaupunki täyttyy tunnelmallisista tapahtumista

Lokakuun lopulla ja marraskuun alussa Helsingissä riittää tapahtumia. Syötävä syksy tarjoaa lukuisia eri teemaisia ruokatapahtumia. Viini ja Ruoka -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 24.–27. lokakuuta, Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit Wanhassa Satamassa 26.–27. lokakuuta ja Halliween kauhukarkelot valtaavat Hakaniemen Kauppahallin 26. lokakuuta.

Viaporin kekriä vietetään Suomenlinnassa 2. marraskuuta. Vuoden harmainta päivää juhlitaan 9. marraskuuta loppuunvaratussa Maailman harmaimmassa kansanjuhlassa Senaatintorilla. Konserttia voi seurata myös Nelosella ja Ruudussa. Teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush järjestetään Messukeskuksessa 20.–21. marraskuuta. Lisää tapahtumia löydät kaupungin tapahtumakalenterista.

Helsingin kaupungin tapahtumakalenteri(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Harmaa Helsinki -kuvakilpailun säännöt

Kilpailu on voimassa 24.10.– kello 23.59 asti. Kuvassa esiintyviltä henkilöiltä tulee olla suostumus. Alle 18-vuotiaan osallistuessa tulee olla huoltajan lupa. Järjestäjä hylkää kuvan, mikäli se on syrjivä, loukkaava tai muuten kilpailun sääntöjen vastainen. Arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.   
 
Palkinto: Neljä (4) lahjakorttia Allas Sea Poolille sisältäen sisäänpääsyn altaalle sekä koko päivän voimassa olevan aamiaisen. Kaksi palkinnoista arvotaan Facebookissa ja kaksi Instagramissa. Palkituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagram-viestillä ja Facebookissa kuvan kommenteissa 7.11.2024. Mikäli palkitut eivät ota järjestäjään yhteyttä määräaikaan mennessä (12.11.2024) palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi.  
 
Osallistumalla kuvakilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja antavat luvan kuvan käyttöön ja tarvittaessa kuvakoon rajaamiseen Helsingin sosiaalisen median kanavissa ja ulkopinnoilla. Kilpailun järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät saavu perille teknisten ongelmien vuoksi.  
 
Osallistujien mahdollisesti antamia yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen liittyviin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta eteenpäin. Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kilpailun toteuttamista ja palkinnon jakamista varten.  
 
Helsingin kaupunginkanslian asiakasviestintä- ja markkinointirekisteri. Meta/Facebook ja Instagram eivät ole osallisena kilpailussa. 
 

Pariskunta nauttii syksyn tunnelmasta parvekkeella.
Harmaan vuodenajan keskelle voi tuoda tunnelmaa kynttilöillä ja tunnelmavaloilla. Kuva: Juha Valkeajoki / Sherpa