Osallistu Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen asukasiltaan 16.3.

Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen asukasilta järjestetään keskiviikkona 16.3. kello 17.00–18.30 Teams-live-tapahtumana.
Myllypuron terveysaseman aula.

Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen asukasilta järjestetään keskiviikkona 16.3. kello 17.00–18.30 Teams-live-tapahtumana. Tilaisuuteen on helppo osallistua joko tietokoneella tai älypuhelimella. Asukasillassa Helsingin kaupungin työntekijät pitävät lyhyitä katsauksia Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen suunnitelmista. Esitykset pidetään suomeksi. Asukkailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

– Haluamme rakentaa uutta Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskusta yhteistyössä asukkaiden kanssa. On tärkeää, että asukkaat tietävät, miten heidän alueensa palvelut kehittyvät. Tällä kertaa asukasilta toteutetaan etänä verkon välityksellä. Toivomme, että tämä madaltaa kynnystä osallistua, kertoo Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen projektipäällikkö Lars Rosengren.

Asukasilta tarjoaa ajankohtaista tietoa Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen kehittyvistä palveluista. Tilaisuudessa esitellään asukkaille ensimmäistä kertaa terveys- ja hyvinvointikeskuksen uudisrakennuksen tilasuunnitelmia. Lisäksi kuullaan puheevuoroja mm. asukasyhteistyöstä ja terveys- ja hyvinvointikeskuksen uusista aukioloajoista.

– Tämä asukasilta on meille ensimmäinen etänä toteutettu asukasilta. Arvioimme kokemuksen perusteella, olisiko etätilaisuuksille enemmänkin tarvetta. Joka tapauksessa tarkoitus on järjestää loppuvuodesta asukastilaisuus tai -työpaja myös kasvotusten, toteaa projektipäällikkö Lars Rosengren.

Näin osallistut asukastilaisuuteen

Yhteen sovitettuja palveluja

Terveys- ja hyvinvointikeskus toimii tällä hetkellä Myllypuron, Kontulan ja Kivikon terveysasemilla. Terveys- ja hyvinvointikeskus tarjoaa terveysasemapalvelujen lisäksi esimerkiksi aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluja, hammashoidon palveluja, psykiatria- ja päihdepalveluja, fysioterapiaa, toimintaterapiaa, vammaisten palveluja ja laboratoriopalveluja.

Kuva: Seppo K. Niiranen / Helsingin kaupungin aineistopankki