Pormestarin asukasilta järjestetään Pakilan ja Tuomarinkylän alueiden asukkaille torstaina

Pormestarin asukasilta on torstaina 22. syyskuuta kello 19.00–20.30 Pakilanpuiston koulussa. Tilaisuus on katsottavissa suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.
Tanssiesitys ulkona aurinkoisena päivänä.

Pormestarin asukasilta järjestetään torstaina 22. syyskuuta kello 19.00–20.30 Pakilanpuiston koulussa. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.

Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta kokoaa yhteen Itä-Pakilan, Länsi-Pakilan, Tuomarinkylän, Paloheinän, Torpparinmäen ja Haltialan alueiden asukkaat, Helsingin kaupungin edustajat ja yhteistyökumppanit.

– Pormestarin asukasilta järjestetään tällä kertaa Pakilanpuiston koulussa. Tilaisuutta voi seurata ja kysymyksiä esittää niin paikan päällä kuin verkossa Helsinki-kanavan kautta. Aivan, miten itselle parhaiten sopii, kertoo ja osallistumiseen kannustaa vuorovaikutuspäällikkö Titta Reunanen.

Asukasillan ennakkokysymyksiä ja -aiheita kootaan asukkailta KerroKantasi-palvelussa(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) kyselyllä, joka on avoimesti kaikkien luettavissa ja vastattavissa.

Asukasilta järjestään yhteistyössä Pakila-Seuran, Pakilan omakotiyhdistyksen, Pakilan Kiinteistönomistajain Yhdistyksen ja Paloheinä-Torpparinmäen kaupunginosayhdistyksen kanssa. Pakila-Seura(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) täyttää tänä vuonna 60 vuotta.

Kaksikielinen kutsu lähetetään kutsuttavien alueiden koteihin noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Pop up -tori houkuttelee asukkaita paikalle jo kello 17.30 lähtien

Pormestarin asukasillan aikana kutsuttujen alueiden asukkaat voivat kysyä ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta ja kaupungin toimialojen johtajilta.

Kysymyksiä voi lähettää myös viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) löytyvän linkin välityksellä. Kysymyksen voi esittää, vaikka osallistuu etäyhteydellä.

Pop up -torilla asukkaille esittäytyy paikallisia ja Helsingin kaupungin toimijoita.

Tilaisuudessa noudatetaan terveysturvallisuutta edistäviä käytänteitä. Lue lisää sivustolta ajankohtaista koronaviruksesta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Tilaisuudesta julkaistaan myöhemmin tallenne Helsinki-kanavalla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Pakilanpuiston koulussa 22.9.2022 kello 19.00–20.30 (Halkosuontie 88(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), 00660 Helsinki).

Katso ennakkovideo Helsinkikanavalla.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Lue lisää:

KerroKantasi-kysely(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Facebook-tapahtuma(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Helsinki-kanava(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) (Katso tilaisuuden suora lähetys)

Löydä tapasi osallistua ja vaikuttaa Helsingin kehittämiseen

(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Tallenteita aiemmista pormestarin asukasilloista

Kuva: Pakila-Seura ry

Uutinen on julkaistu 25.8. ja sitä on päivitetty 15.9. ja 19.9.