Raitioliikenne palaa Hämeentielle 14. joulukuuta

Raitiovaunulinjat 6 ja 7 nähdään normaaleilla reiteillään Hämeentiellä jälleen 14. joulukuuta. Ratikkaliikenne muuttuu aamuliikenteen alkaessa, noin klo 4.30.
Kaivuri katutöissä Hämeentiellä.

Raitiovaunulinjat 6 ja 7 nähdään normaaleilla reiteillään Hämeentiellä jälleen 14. joulukuuta. Ratikkaliikenne muuttuu aamuliikenteen alkaessa, noin klo 4.30. HSL tiedottaa liikenne- ja aikataulumuutoksista tarkemmin.

Bussi- ja raitiovaunupysäkit ovat joulukuun puolivälissä lopullisilla paikoillaan. Osa pysäkeistä on eri paikassa kuin ennen uudistusta. Sörnäisten ratikkapysäkki Hakaniemen suuntaan siirtyy Helsinginkadun eteläpuolelle, Käenkujan pysäkki Hakaniemeen päin poistuu ja Tannerin kentän ratikkapysäkit siirtyvät Haapaniemenkadun eteläpuolelle. Uudet pysäkkijärjestelyt tähtäävät sujuvampaan ratikkaliikenteeseen.

Raitioliikenteen palatessa Kurvin ja Hakaniemen välille Sturenkadun raitioliikenne loppuu. Sturenkadun liikenteen muutkin poikkeusjärjestelyt poistetaan samalla.

Kokonaisuudessaan Hämeentien uudistus valmistuu ensi vuonna. Viimeistelytöitä, kuten päällimmäisiä asfalttikerroksia, tehdään vielä keväällä.



(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Lue HSL:n uutinen raitioliikenteen paluusta Hämeentielle(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kuva: Susa Junnola