Rakennustyö vaikuttaa liikenteeseen Aleksis Kiven kadulla maanantaista alkaen

Aleksis Kiven kadun länteen suuntautuva ja Kustaankadun etelään suuntautuva ajokaista joudutaan sulkemaan rakennustyön ajaksi Vallilassa maanantaista 23.11.2020

Aleksis Kiven kadun länteen suuntautuva ja Kustaankadun etelään suuntautuva ajokaista joudutaan sulkemaan rakennustyön ajaksi Vallilassa maanantaista 23.11.2020 alkaen. Aleksis Kiven kadulla jalankulku ohjataan työmaan kohdalla kadun eteläpuoleiselle jalkakäytävälle. Pyöräilyyn työllä ei ole vaikutusta.

NCC Suomi Oy ja Kreate Oy aloittavat osoitteissa Aleksis Kiven katu 3-5 sijaitsevien Nordean rakennusten uusien kunnallisteknisten liittymien rakentamisen. Rakennustyö edellyttää aidatun kaivannon tekoa Aleksis Kiven katu 3:n ja 5:n kohdalle.

Töiden arvioitu kesto on noin 10 viikkoa ja niitä tehdään Aleksis Kiven kadulla ja Kustaankadulla. Lähtökohtainen työaika on maanantaista perjantaihin klo 7.00 - 15.30.

Aleksis Kiven katua pitkin länteen kulkevat bussilinjat reititetään kulkemaan väliaikaisesti Teollisuuskadun kautta. HSL:n tiedote joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyistä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Uutinen julkaistu 20.11. ja tuoreutettu 23.11.