Tee terveystarkastus kätevästi verkossa osoitteessa omaolo.fi

Terveysasioita kannattaa välillä miettiä myös silloin, kun kaikki tuntuu olevan kunnossa.
Omaolo-kuva.

Terveysasioita kannattaa välillä miettiä myös silloin, kun kaikki tuntuu olevan kunnossa. Joskus pinnan alla saattaa muhia jotain, johon kannattaa reagoida mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Yksi vaivaton tapa kartoittaa omaa terveyttä on Omaolon terveystarkastus.

”Omaolon terveystarkastuksessa asiakas saa kätevästi ja ilman kustannuksia suoraan palautetta terveydentilastaan. Jos selvää terveysriskiä löytyy, tarkastuksen jälkeen hän saa yhteyden ammattilaiseen”, toteaa johtava ylilääkäri Marja-Liisa Lommi. 

Helsinki on kesäkuussa mukana Digi-Finlandin Omaolo-kampanjassa, jossa digitaalista terveystarkastusta markkinoidaan laajasti internetissä ja sosiaalisessa mediassa. Kampanja näkyy myös tietoiskuina YLE:n TV-kanavilla.     

”On hienoa, että voimme koronatilanteen pikkuhiljaa helpottaessa keskittyä enemmän myös terveyden edistämiseen ja ennaltaehkäiseviin palveluihin”, Lommi täydentää.  

Kampanjan tavoitteena on saada ”tavalliset ihmiset” heräteltyä kokeilemaan palvelua matalalla kynnyksellä. Viestinnän avulla herätetään ajatuksia ja esitetään suoria kysymyksiä, joihin vastaaminen on Omaolo-palvelussa helppoa. 

Omaolo-palvelu tarjoaa tukea myös terveystarkastuksen jälkeen. Omaolon hyvinvointivalmennukset kannustavat elin- ja elämäntapamuutoksissa esimerkiksi alkoholin käytön vähentämisessä tai liikunnan lisäämisessä.

teksti DigiFinland ja Helsingin sote