Valtuustossa Digitaalisen perustan yhtiöittäminen, työterveyshuollon kilpailuttaminen ja 21 aloitetta

Kaupunginvaltuusto kokoontuu 1.6. klo 18. Agendalla on mm. Digitaalisen perustan yhtiöittäminen ja työterveyshuollon kilpailuttaminen.
Valtuustosalin ovi.

Kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 1. kesäkuuta kello 18. Agendalla on muun muassa Digitaalisen perustan yhtiöittäminen ja työterveyshuollon kilpailuttaminen sekä  21 valtuutettujen aloitetta.

Kaupunginkanslian digitaalinen perusta aloitti kaupunkitasoisena toimintona 1.1.2021. Helsinki on valmistellut digitaalisia peruspalveluita tarjoavan in-house-yhtiön perustamista. Valmistelu on jatkoa viime vuonna toteutetulle toimialojen ja keskushallinnon digitaalisten peruspalveluiden keskittämiselle. Uusi yhtiö aloittaisi toimintansa ensi vuoden alusta.


Työterveys Helsingin tuottamista palveluista on valmisteltu laatukilpailutus työterveyspalveluiden saatavuuden vahvistamiseksi.

Valtuutettujen aloitteet käsittelevät monia aiheita liikenneturvallisuudesta jalkapallohallin rakentamiseen.

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla. Molemmat lähetykset voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.

Valtuuston päätöksiä voi seurata Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.

Lisää aiheesta

Kaupunginvaltuuston esityslista 1.6.2022

Helsinki-kanava(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kuva: Paavo Jantunen