Verkkotilaisuus Meri-Rastilan tulevan luonnonsuojelualueen hoito- ja käyttösuunnitelmasta

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut valmistelee uuden luonnonsuojelualueen perustamista Meri-Rastilaan. Alueelle on laadittu hoito- ja käyttösuunnitelmaluonnos. Tavoitteena on viedä alueen rauhoitusesitys kaupungin päätöksentekoon vuoden 2024 aikana.
Meri Rastilan rehevää korpea.  Kuva: Sonja Still
Meri Rastilan rehevää korpea. Kuva: Sonja Still

17. lokakuuta 2024 kello 17.30–19.00 pidettävässä verkkotilaisuudessa esitellään hoito- ja käyttösuunnitelmaluonnosta. Tilaisuudessa suunnitelman laatinut konsultti Luontoselvitys Metsänen Oy ja Ympäristötutkimus Rauno Yrjölä Oy vastaavat kaupungin työtä ohjanneen asiantuntijan kanssa suunnitelmista esitettäviin kysymyksiin. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös Teamsin chatissä.

Liity Teams-kokoukseen klikkaamalla alla olevaa liittymislinkkiä. Voit osallistua kokoukseen verkkoselaimen kautta, eli Teams-sovellusta ei tarvitse ladata omalle laitteelle. Tilaisuuteen kannattaa kirjautua sisään jo 10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Liity tilaisuuteen tästä linkistä: https://bit.ly/3Ydpptp(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kannanotot suunnitelmasta kaupungin kirjaamoon

Hoito- ja käyttösuunnitelmasta voi jättää kirjallisia kannanottoja maanantaihin 4.11.2024 klo 12 saakka. Kannanotot lähetetään Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen helsinki.kirjaamo@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman). Liitä kannanoton otsikkoon asian diaarinumero HEL 2024-007410.