För aktörer inom restaurang-, turism- och evenemangsbranschen innebär matåret, som är späckat med matevenemang och särskilt försommarens matveckor 24.5–16.6., fantastiska möjligheter. Här får man presentera Helsingfors mångsidiga matkultur för både evenemangsgäster och media, men framför allt för stadsbor och besökare.
Vi vill samla ett välsmakande urval olika evenemang och upplevelser relaterade till mat och dryck, särskilt under försommarens matveckor, för att lyfta Helsingfors evenemangs- och turistsommar.
Helsingfors matår evenemang 2024(Länk leder till extern tjänst)
Vi bjuder in olika aktörer, föreningar och företag inom restaurang-, turism- och evenemangsbranschen att bygga försommarens matveckor från Kom med, tillsammans gör vi Helsingfors attraktivt och välsmakande med hjälp av matkultur!
Information för evenemangsarrangörer
Hur anmäler jag mitt evenemang till matåret?
Vid frågor kontakta
Minna Ermala, enheten Helsingfors turism och destinationstjänster, Business Helsinki, minna.ermala@hel.fi(Länk öppnar standardprogram för e-post), 09-310 38834(Link startar ett telefonsamtal)