Digitukea saatavilla yli 150 toimipaikassa – löydä paikat uusituilta verkkosivuilta

Helsingin kaupungin tarjoamaa maksutonta digitukea on saatavilla yli 150 toimipaikassa eri puolilla kaupunkia. Tukea voi saada kirjastoissa, asukastaloilla, palv
Iäkäs henkilö saa digitukea.

Onko sinulla ollut ongelmia nettiyhteyden kanssa? Oletko yrittänyt asentaa puhelimeen sovellusta, joka ei toimikaan? Miksi printterin liittäminen omaan tietokoneeseen tai älypuhelimeen on niin vaikeaa?

Tällaisten pulmien kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Helsingin kaupungin tarjoamaa maksutonta digitukea on saatavilla yli 150 toimipaikassa eri puolilla kaupunkia. Tukea voi saada kirjastoissa, asukastaloilla, palvelukeskuksissa, työväenopistolla ja nuorisotaloilla. Maksutonta digitukea annetaan vuodessa yli 230 000 kertaa. Tukipaikat löydät helposti uusituilta verkkosivuilta osoitteesta digituki.hel.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Sivuilla on myös linkit monikieliseen tai työnhakuun liittyvään sekä sähköisen asioinnin digitukeen.

Hyvä digiarki kuuluu tasapuolisesti kaikille kaupunkilaisille. Ellet pääse toimipaikkaan, niin sivuilta voit tilata lomakkeella etädigituen. Digitaitoja voi jokainen opetella iästä huolimatta. Kaupungin työntekijät ja Enter ry:n vapaaehtoiset auttavat pulmatilanteissa.

Lisätietoja:

Digituen nettisivut(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)