Hekan uusi seniorikohde Svanströminkuja 5 valmistuu vuoden lopussa

Hekalle valmistuu vuoden lopussa Laajasaloon seniorikohde, jossa on yhteensä 77 asuntoa. Seniorikohteiden asuntoja voivat hakea yli 55-vuotiaat. Hakuaika alkaa 17. syyskuuta.
Svanströminkuja 5:ssä on 77 senioriasuntoa. Kohteen arvioitu valmistumisaika on 31.12. ja hakuaika alkaa 17.9. Kuva: Heka
Svanströminkuja 5:ssä on 77 senioriasuntoa. Kohteen arvioitu valmistumisaika on 31. joulukuuta ja hakuaika alkaa 17. syyskuuta Kuva: Heka

Hekalle valmistuu vuoden lopussa Laajasaloon seniorikohde, jossa on yhteensä 77 asuntoa. Seniorikohteiden asuntoja voivat hakea yli 55-vuotiaat. Kohteen arvioitu valmistumisaika on 31. joulukuuta.

Kohteen asuntoja voi hakea 17. syyskuuta alkaen. Voit hakea kohteen asuntoja valitsemalla erityistoiveeksi Senioriasunto. 

Svanströminkuja 5:ssä on yksiöitä ja kaksioita, kooltaan 31–56 m². 5–8 kerroksisessa talossa on kaksi hissillistä porrasta, joihin on esteetön sisäänkäynti pihalta.

Jokaisessa asunnossa on esteetön lasitettu parveke. Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku ja ne on suunniteltu esteettömiksi. Jokaiseen asuntoon kuuluu kohteen tiloissa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto.

Kohteessa on runsaasti asukkaiden yhteiskäyttöisiä tiloja: talosauna, kerhotila, pesula, kuivaushuone, apuvälinevarasto sekä osa ulkoiluvälinevarastosta sijaitsevat A-portaan maantasokerroksessa. Irtaimistovarastot ja loput ulkoiluvälinevarastot ovat B-portaan maantasokerroksessa.

Kohteen asukkaille on varattu 20 autopaikkaa läheisestä pysäköintilaitoksesta. Polkupyörien säilytyspaikkoja on piha-alueella sekä maantasokerroksen varastotiloissa. Jätteiden syväkeräyspisteet ovat viereisellä tontilla.

Asuntokohtaisia tietoja voit tarkastella myös erikseen haettavien kohteiden sivuiltamme hakuajan alettua.

Sinua voisi kiinnostaa