Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli Helenin ja HUS:n ajankohtaiskatsaukset

Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli kokouksessaan 21.3. energiayhtiö Helen Oy:n sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin ajankohtaiskatsaukset. Konse

Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli kokouksessaan 21.3. energiayhtiö Helen Oy:n sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin ajankohtaiskatsaukset. Konsernijaosto merkitsi ajankohtaiskatsaukset tiedoksi.

Samoin konsernijaosto merkitsi tiedoksi yhteisöraportin 4/2021. Konsernijaosto seuraa määräajoin laadittavien raporttien avulla kaupungin tytäryhteisöjen toimintaa ja tuloksellisuutta.

Kokouksen kaikki päätökset löytyvät päätöstiedotteesta. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kunnes pöytäkirja ilmestyy. Konsernijaoston päätösasiakirjat löytyvät täältä.

Konsernijaoston tehtävänä on seurata Helsingin kaupunkikonsernin toimintaa ja sitä, että konserniin kuuluvat tytäryhtiöt ja säätiöt toimivat valtuuston ja hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Konserniin kuuluu noin kahdeksankymmentä tytäryhtiötä ja säätiötä.