Kaupunki kysyy mielipiteitä katujen ja puistojen kunnosta kesällä

Kaupunki pyytää helsinkiläisiä ja kaupungissa vierailevia vastaamaan kyselyyn kesäaikaisen kunnossa- ja puhtaanapidon onnistumisesta.
Kesäinen Helsinki.

Millaisessa kunnossa Helsingin kadut ja puistot ovat mielestäsi olleet kesän aikana? Löytyykö kaupungista jokin tietty paikka, jonka siisteydessä tai kunnossa olisi petrattavaa tai josta haluaisit erityisesti kiittää? Kaupunki pyytää helsinkiläisiä ja kaupungissa vierailevia vastaamaan kyselyyn kesäaikaisen kunnossa- ja puhtaanapidon onnistumisesta.

Kyselyllä kerätään tietoa katujen ja puistojen kesäkunnossapidon onnistumisesta vuonna 2022. Karttapohjainen kysely on avoinna 29.8.–19.9.2022, ja siihen vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia.

Voit vastata kyselyssä jalkakäytävien, pyöräteiden, ajoratojen sekä puistojen kunnossapitoon liittyviin kysymyksiin. Lisäksi voit antaa muun muassa istutusten ja nurmikoiden hoitoon, roska-astioiden käytettävyyteen ja sijantiin sekä puistojen varusteiden kuntoon liittyvää palautetta. Saatuja vastauksia käytetään kunnossapidon kehittämiseen.

”Lämmin kesä laittoi väen liikkeelle, ja puistoissa viihdyttiin myös tänä kesänä. Toivomme paljon vastauksia kyselyyn”, kertoo laatuvastaava Sari Yli-Säntti Helsingin kaupunkiympäristön toimialalta.

Jos sinulla on yksityiskohtaista palautetta, joka vaatii välittömiä toimenpiteitä, lähetä viesti kaupungin palautekanavaan: hel.fi/palaute.

Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Vastaa kyselyyn: https://new.maptionnaire.com/q/782r83mtb2g9(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Lyhytosoite: mpt.link/kesa-2022(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Lisätietoa kesäkunnossapidosta

Kuva: Raine Huvila