Kouluttaudu vammaisen henkilön kaveriksi

Etsimme Helsingissä ja Espoossa tukihenkilöitä vammaisille asukkaille. Voit ryhtyä tukihenkilöksi, jos olet täyttänyt 16 vuotta.

Haluaisitko käyttää vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen? Kiinnostaako sinua lähteä kaveriksi vammaiselle henkilölle?

Etsimme Helsingissä ja Espoossa tukihenkilöitä vammaisille asukkaille. Voit ryhtyä tukihenkilöksi, jos olet täyttänyt 16 vuotta. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta vammaistyöstä, sillä me koulutamme sinut tehtävään. Tukihenkilönä toimimisesta maksetaan palkkio.

Järjestämme koulutuksia syyskuussa

Koulutus sisältää kaksi puolentoistatunnin etäkoulutusta. Koulutuksessa saat tietoa kehitysvammaisuudesta ja tukihenkilönä toimimisesta. Osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koulutus järjestetään suomeksi.

Järjestämme seuraavat koulutukset keskiviikkona 21.9.2022 ja 28.9.2022 kello 17–18:30 Teams-yhteydellä. Voit ilmoittautua koulutuksiin 18.9.2022 mennessä. Saat Teams-linkin sähköpostiisi koulutusta edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu koulutukseen(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Teams-sovelluksen asentamisohjeet(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Lisätietoja koulutuksesta saa sähköpostiosoitteesta: vammaistyo.tukihenkilo@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman) sekä vammaispalvelut.tukihenkilo@espoo.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman).

Kuva: Piirros on tehty vammaistyön Cäpsän toimipistessä