Leikkipuisto Ida valmistunut Pohjois-Haagassa

Leikkipuisto rakennettiin päiväkoti Adan pihan yhteyteen. Leikkipuisto ja päiväkoti muodostavat nyt yhtenäisen kokonaisuuden.
Osa leikkipuiston alueesta on asfaltoitua. Pintaan on maalattu polkupyörärata lapsia varten.

Pohjois-Haagaan Ida Aalbergin puistoon on kesäkuun alussa avattu uusi leikkipuisto Ida. Leikkipuisto rakennettiin päiväkoti Adan pihan yhteyteen. Leikkipuisto ja päiväkoti muodostavat nyt yhtenäisen kokonaisuuden niin toiminnoiltaan kuin ilmeeltäänkin.

Leikkipuistossa voi nyt vapaasti leikkiä ja viettää aikaa lukuun ottamatta aidattua aluetta. Aidatulla alueella viimeistellään vielä pintoja. Viimeistelyt saadaan valmiiksi juhannuksen jälkeisellä viikolla. Tämän jälkeen koko leikkipuistoalue on lasten ja perheiden käytettävissä.

Puiston suojeltu lehmusrivistö lisää alueen viihtyisyyttä. Puiden väliin on sijoitettu pöytä-penkkiryhmiä esimerkiksi kesä- ja retkiruokailua varten.

Leikkipuisto Idan alueella olevat liuskekivialueet ja altaat on kunnostettu siten, että alueesta on tehty peli- ja leikkipaikka. Vesileikkitoimintaa niissä ei enää järjestetä. Lisäksi leikkipuistoon johtavat raitit on kunnostettu sekä leikkivälineet ja kalusteet uusittu. Leikkipuistosta löytyy nyt myös erillinen varastorakennus leikkivälineitä varten.