Leikkipuisto Maunulan, Maasälvän ja Vähätuvan kohennus alkaa – leikkialueet pois käytöstä kesän ajan

Kesän ja syksyn aikana kunnostetaan leikkipuisto Maunula Maunulassa, leikkipuisto Maasälpä Pihlajamäessä ja leikkipuisto Vähätupa Konalassa. Työt on tavoitteena aloittaa toukokuussa.
Leikkipuisto Maunulaan tulee korjauksen jälkeen muun muassa monitoimikenttä. Kuva: Helsingin kaupunki
Leikkipuisto Maunulaan tulee korjauksen jälkeen muun muassa monitoimikenttä. Kuva: Helsingin kaupunki

Puistoissa uusitaan leikkivälineitä, kalusteita ja kasvillisuutta. Maunulassa korjataan myös skeittipaikka ja kahluuallas, ja lisäksi puistoon tulee monitoimikenttä.

Leikkipuistojen leikkialueet ja muut korjattavat alueet ovat pois käytöstä rakentamisen ajan. Leikkialueet pyritään saamaan valmiiksi koulujen alkuun mennessä, lukuun ottamatta Leikkipuisto Maunulaa, missä toisen leikkialueen rakentaminen jatkuu syys-lokakuulle 2023.

Leikkialueiden jälkeen uusitaan muun muassa puistojen valaistusta, istutuksia, pelikenttiä ja muita toiminta-alueita. Leikkipuistot Maasälpä ja Vähätupa valmistuvat kokonaisuudessaan arviolta marraskuussa. Maunulassa urakka jatkuu vuoden 2024 heinäkuun loppuun saakka.

Keväällä viimeistellään myös Kannelmäessä sijaitsevan leikkipuisto Trumpetin piha-alueen korjaus. Urakka valmistuu toukokuun loppuun mennessä.