Messukeskuksen ja Kannelmäen rokotuspisteet menevät kiinni

Jatkossa koronarokotteen saa Jätkäsaaren, Malmin ja Myllypuron rokotuspisteiltä. Messukeskuksen rokotuspiste menee kiinni perjantaina 25.3. ja Kannelmäen rokotus
Rokotuskyltti.

Messukeskuksen rokotuspiste menee kiinni perjantaina 25. maaliskuuta ja Kannelmäen rokotuspiste torstaina 31. maaliskuuta. Jatkossa koronarokotteen saa Jätkäsaaren, Malmin ja Myllypuron rokotuspisteiltä.

Lisäksi Helsingissä on useita väliaikaisia rokotuspisteitä, eli niin sanottuja pop-up-rokotuspisteitä. Pop-up-rokotuspisteitä löytyy esimerkiksi Forumin, Kampin ja City-centerin ostoskeskuksista.

Kaikki rokotuspisteet ja niiden aukiolot näkyvät sivulla hel.fi/rokotukseen.

Koronarokotteen saa rokotuspisteiltä ilman ajanvarausta. Rokotteen saa näyttämällä Kela- tai henkilökorttia. Rokote on maksuton ja vapaaehtoinen.

Koronarokotteita on annettu Helsingissä joulukuusta 2020 lähtien. Kannelmäen rokotuspisteellä on tähän mennessä annettu 36 197 rokotetta ja Messukeskuksen rokotuspisteellä ja Messukeskuksen rokotustiimin pop-up-rokotuspisteillä yhteensä 362 418 rokotetta. Tällä hetkellä rokotuspisteiden kävijämäärä on aikaisempaa pienempi.

Lämpimät kiitokset Kannelmäen ja Messukeskuksen rokotuspisteiden työntekijöille ja rokotteen ottaneille asiakkaille.

Lisää tietoa:

Helsinkiläisten koronarokotukset – koronarokotus.hel.fi

THL, Rokotteet ja koronavirus – thl.fi/koronarokote(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kuva: Virpi Velin

Uutinen on julkaistu 17.3. ja sitä on päivitetty 24.3.