Palvelukeskukset pysyvät kiinni ainakin 12. syyskuuta asti

Palvelukeskusten kaikille avoimet palvelut, kuten kuntosali, ravintolat ja kokoontumistilat pysyvät toistaiseksi kiinni ainakin 12. syyskuuta asti.
Ihmisiä liikuntasalissa.

Palvelukeskusten kaikille avoimet palvelut, kuten kuntosali, ravintolat ja kokoontumistilat pysyvät toistaiseksi kiinni ainakin 12. syyskuuta asti. Tiedotamme heti, kun palveluja voidaan avata.

Palvelukeskusten etukäteen sovitut pienryhmät jatkavat toimintaansa normaalisti. Näistä pienryhmistä on erikseen tiedotettu ryhmiin osallistuville asiakkaille.

– Seuraamme tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä ja selvitämme mahdollisuuksia palvelukeskustoiminnan avaamiseksi voimassa olevien koronarajoitusten puitteissa. Toivomme, että pääsemme jo pian avaamaan toimintaa laajamittaisesti, palvelualueen johtaja Helena Venetvaara kertoo. 

Seniori-infosta saa apua, neuvontaa ja vinkkejä

Seniori-infon verkkosivuille on koottu tietoa korona-ajan palveluista ja erilaisista harrastusmahdollisuuksista. Seniori-infosta saa myös ohjausta ja palveluneuvontaa.


Sivut löytyvät osoitteesta hel.fi/seniorit. Seniori-infoon voi olla yhteydessä myös puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9–15, p. 09 310 44556.

Kuva: Oona Kunnasniemi

Päivitetty uutista 1.9. klo 8.50. Palvelukeskusten sulku jatkuu sunnuntaihin 12.9. asti.