Taivallahden ranta-aluetta kehitetään virkistys- ja vapaa-ajan toimintojen alueena

Helsingin kaupunki laatii Etu-Töölöss ja Taka-Töölössä sijaitsevien Sigurd Frosteruksen puiston puistosuunnitelmaa ja Merikannontien katusuunnitelmaa.
 Havainnekuva Sigurd Frosteruksen puistosta / WSP Finland Oy.

Helsingin kaupunki laatii Etu-Töölön ja Taka-Töölön kaupunginosissa sijaitsevien Sigurd Frosteruksen puiston puistosuunnitelmaa ja Merikannontien, välillä Toivo Kuulan puisto–Eteläinen Hesperiankatu, katusuunnitelmaa. Suunnitelmia esitellään verkkotilaisuudessa 15. kesäkuuta 2022.

Puiston rakentaminen mahdollistaa Taivallahden ranta-alueen kehittämisen
virkistysalueena ja vapaa-ajan toimintojen alueena. Taivalsaareen rakennetaan
kylpylähotelli Hiekkarannantien kaarteeseen.
 

Merikannontien rakentaminen mahdollistaa katuyhteyden välille Pohjoinen Hesperiankatu–Eteläinen Hesperiankatu. Katuyhteydellä parannetaan alueen liikenneturvallisuutta ja jalankulun ja pyöräliikenteen edellytyksiä. 

Suunnitelmaluonnoksiin voi tutustua 8.−21.6.2022 Helsingin kaupungin verkkosivulla osoitteessa www.hel.fi/suunnitelmat kohdassa Katu- ja puistosuunnitelmat.

Verkkotilaisuus 15. kesäkuuta

Suunnitelmaluonnokset esitellään asukkaille verkkotilaisuudessa keskiviikkona 15.6.2022 klo 17–19. Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä keskustelupalstalla. Tilaisuus järjestetään Microsoft Teams Live -tapahtumana, jota voi seurata tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tilaisuuteen voi osallistua linkistä https://tinyurl.com/sigufrome(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).