Kaunissaaren ja Pihlajasaaren mökit, huvilat ja saunat varataan Varaamosta

Suositut Kaunissaaren mökit ja Pihlajasaaren kokoushuvilat sekä saarissa sijaitsevat saunat tulevat kaikkien helsinkiläisten varattaviksi Varaamo-palveluun.
Punainen sauna Pihlajasaaressa meren rannalla.

Suositut Kaunissaaren mökit ja Pihlajasaaren kokoushuvilat sekä näissä saarissa sijaitsevat saunat tulevat kaikkien helsinkiläisten varattaviksi Varaamo-palveluun maanantaista 4. huhtikuuta 2022 kello 10.00 alkaen. Varauksen teet helposti osoitteessa varaamo.hel.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Tänä vuonna mökkien ja saunojen kysyntä oli ennätyksellisen suurta. Aikaisempia vuosia merkittävästi suuremmat käyttäjämäärät kaatoivat tilavarausjärjestelmän heti varausajan alkaessa. Mökkien varauskalenterit täyttyivät muutamissa minuuteissa heti kun järjestelmä saatiin takaisin toimintaan. Saunavuorojen osalta ajantasainen varaustilanne on tarkistettavissa Varaamo-palvelussa. Pahoittelemme Varaamo-palvelussa tänään ilmenneitä teknisiä ongelmia ja ennakkovaraamisen alkamisen siirtymistä aikaisemmin ilmoitetusta ajankohdasta. 

Kaunissaaren mökit ja perhesauna

Sipoon saaristossa sijaitseva Kaunissaari soveltuu esimerkiksi retkeilyyn, telttailuun ja kalastukseen. Saaressa on kallioisia ja kivikkoisia rantoja sekä upeita hietikoita. Kaunissaareen pääsee yhteysaluksella tai omalla veneellä. Saaressa on keittokatoksia sekä ravintola ja kesäisin kävijöitä palvelee myymälävene.

Kaunissaaressa on Varaamon kautta varattavissa viisi mökkiä ja yksi sauna. Mökit voi varata ajanjaksolla 30.5.−28.8.2022 aina viikoksi kerrallaan. Mökkien varausaika on maanantaista sunnuntaihin. Varauskalenterista valitaan vain varauksen aloituspäivä. Saunavuorot ovat varattavissa tiistaista sunnuntaihin ajanjaksolla 10.5.−11.9.2022.

Taxi-mökki(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 300 €/viikko max 4 henkilöä

Roopen mökki(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 390 €/viikko, max 6 henkilöä

Sataman mökki(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 420 €/viikko, max 7 henkilöä

Rantamökki(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 500 €/viikko, max 7 henkilöä

Kerhon mökki(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 560 €/viikko, max 10 henkilöä

Perhesauna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) alk. 51 €/1,5 tuntia, max 6 henkilöä

Pihlajasaaren kokoushuvilat ja saunat

Pihlajasaari sijaitsee Hernesaaren edustalla, noin 10 minuutin merimatkan päässä. Saareen on vesiliikenneyhteys Merisatamasta ja Ruoholahdesta. Pihlajasaari on entinen huvilasaari, joka toimii nykyisin helsinkiläisten monipuolisena ulkoilualueena. Saaren luonto koostuu kallioista, metsiköistä, lehtomaista sekä kallio- ja hiekkarannoista. Monipuolinen luonto, hyvä sijainti ja toimivat palvelut ovat tehneet Pihlajasaaresta helsinkiläisten suosituimman kesäsaaren.

Pihlajasaaressa on varattavissa kaksi kokoushuvilaa ja kaksi saunaa. Pienimuotoisiin juhliin ja kokouksiin soveltuvat huvilat ovat varattavissa päivittäin klo 10.00–21.00 ajanjaksolla 23.5.2022 - 31.8.202. Saunavuorot ovat varattavissa tiistaista sunnuntaihin ajanjaksolla 1.6.−31.8.2022.

Villa Wästanhäll(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 25 €/tunti, max 14 henkilöä, ei yöpymismahdollisuutta

Villa Björkas(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), 35 €/tunti, max 20 henkilöä, ei yöpymismahdollisuutta

Rantasauna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 51 €/ 1,5 tuntia, max 7 henkilöä

Pihlajasaaressa on myös Aalto-sauna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) (60 €/ 2 tuntia, max 6 henkilöä), joka tulee varattavaksi Varaamoon myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Varauksen tekeminen onnistuu helposti Varaamo-palvelussa

Varauksen tekemistä varten tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen, johon on liitetty jokin seuraavista tunnistautumistavoista: Yle-tunnus, Facebook- tai Google –tili. Maksun voit suorittaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla.

Varaamo on Helsingin kaupungin tilavarauspalvelu, josta kaupunkilaiset voivat varata jo yli 200 julkista tilaa ja laitetta omaan käyttöön. Varaamon kautta varattavien tilojen määrä kasvaa koko ajan, sillä kaupungin tiloja halutaan tarjota yhä enenevässä määrin asukkaiden ja yhteisöjen käyttöön.

Kuva: Maarit Hohteri

Uutinen on julkaistu 30.3. ja sitä on päivitetty 4.4.