Mitä uutta tulossa Keski-Helsinkiin? − tule maanantaina kuulolle, kysymään ja keskustelemaan

Keskisen Helsingin ajankohtaisia suunnitelmia esitellään verkkotilaisuudessa maanantaina 23. toukokuuta kello 17−19.
Pasilan asemana eteläpuolelle suunnitellaan tornialuetta. Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto JKMM, Haahtela-yhtiöt ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma.

Pasila, Arabianranta, Toukola Kumpula, Koskela ja Käpylä muuttuvat. Eri puolille keskistä Helsinkiä on suunnitteilla uusia asuntoja ja liiketiloja, kadut ja viheralueet kohenevat. Keskisen Helsingin ajankohtaisia suunnitelmia esitellään verkkotilaisuudessa maanantaina 23. toukokuuta klo 17−19.

Illan aikana kerrotaan käynnissä olevista asemakaavahankkeista eri puolelta keskistä Helsinkiä, kuten esimerkiksi Savonkadun ympäristön kehittämisen tilanteesta. Pasilan kaavoitukseen liittyen esitellään muun muassa Tornialueen keskiosan suunnittelun tilanne.

Illan aiheita ovat myös alueen puistojen kehittämisen suunnitelmat ja aikataulut, Lahdenväylän osayleiskaava, Kalasatamasta-Pasilaan -raitiolinjan rakentaminen sekä Arabianrannan, Toukolan, Käpylän, Kumpulan ja Koskelan kaavoituksen ajankohtaiset kuulumiset.

Tilaisuuden lopuksi kerrotaan, miten kaupunkiympäristön OmaStadi-hankkeita toteutetaan ja miten voit jatkossa seurata kaupunkiympäristön teemoja.  

Esityksiä voi kommentoida keskustelupalstalla, jossa kaupungin asiantuntijat myös vastaavat kysymyksiin.