Verkkotilaisuus: Rakentamisen vaikutukset liikkumiseen Hakaniemessä ja Siltavuorenrannassa 2021

Kerromme jo nyt, millaisia tilapäisiä liikennejärjestelyitä olemme suunnittelemassa vuodelle 2021 Hakaniemeen ja Siltavuorenrantaan.
Maisema kohti Merihakaa. Kuva: Lauri Hänninen

Me Kruunusillat-raitiotien tekijät rakennamme Hakaniemen alueelle ratikkalinjan lisäksi myös uutta rantaa ja katuja sekä uuden Hakaniemensillan. Samalla korjaamme viemäreitänne, vesijohtojanne sekä sähkö- ja telekaapeleitanne.

Rakentamisvuodet tulevat olemaan rankkoja kaikille. Haittaamme varmasti arkeanne, vaikka emme haluaisi. Voitte liikkua jalan, pyörätuolilla, pyörällä ja autolla, mutta turvallisuuden takia kulkureittinne voivat muuttua ja pidentyä.

Kerroimme verkkkotilaisuudessa 2.12., millaisia tilapäisiä liikennejärjestelyitä olemme suunnittelemassa Merihaan alueelle, Hakaniemenrantaan ja Siltavuorenrantaan vuodelle 2021.

Tilaisuuden ohjelma oli:

  • lyhyt hanke-esittely
  • asiaa hankkeen tiedotuskanavista
  • Hakaniemen alueen työnaikaisten liikennejärjestelyjen luonnokset
  • kysymyksiä ja vastauksia

TALLENNE: Tilaisuuden tallenne on katsottavissa YouTube-kanavaltamme 14 vrk(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Tallenne voi saavutettavuuslain mukaisesti olla nähtävillä vain 14 vrk, koska sitä ei valitettavasti ole tekstitetty.

KOOSTE KYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA: Saavutettava dokumentti, johon on kerätty tilaisuudessa esitetyt kysymykset ja vastauksemme niihin.