Yrittäjä, eksyitkö sivuillamme? Kaupunki kerää yrittäjien näkemyksiä sivustouudistuksen suunnitteluun

Helsingin kaupunki uudistaa verkkosivujaan ja haluaa rakentaa yrityksille johdonmukaisen tavan löytää niille suunnatut palvelut sivustoltaan.
Tarjoilij pizzeriassa.

Yrittäjä, jos et löydä tietoa kaupungin sivuilta, nyt on aika vaikuttaa. Yritykset ja työ -verkkosivukyselyllä ja keskusteluilla kerätään yrittäjien toiveita kaupungin uusittaville sivuille maaliskuun alussa.

Helsingin kaupunki uudistaa verkkosivujaan ja haluaa rakentaa yrityksille johdonmukaisen tavan löytää niille suunnatut palvelut sivustoltaan. Uuden Yritykset ja työ -kokonaisuuden ensimmäiset sivut yrityksille & yrittäjille sekä työnantajille julkaistiin 26.1.2022. Uusia sisältöjä julkaistaan vaiheittain kevään sekä syksyn 2022 aikana.

Kokoamme yrittäjistä koostuvaa yrittäjäneuvonantajien ryhmää, jonka puoleen kääntyä mm. seuraavanlaisten kysymysten kohdalla: Koetko olevasi kaupungin kumppani, asiakas, kaupunkiympäristön hyödyntäjä vai jotain muuta? Vaikuttaako alustava navigaatiorakenteemme sellaiselta, josta löytäisit sinulle olennaista tietoa? Mistä etsisit tietoa, kun/jos haluaisit myydä palveluitasi/tuotteitasi kaupungille?

Jos olet kiinnostunut jakamaan vastauksesi mm. yllä oleviin kysymyksiin, vastaa sivustoa koskeviin kysymyksiin lyhyessä Yritykset ja työ -verkkosivukyselyssä tai osallistu verkossa järjestettäviin yritysneuvonantajien verkkotilaisuuksiin. Tilaisuudet järjestetään suomeksi torstaina 24.3. klo 15 tai vaihtoehtoisesti perjantaina 1.4. klo 9. Mukaan mahtuu kuusi (6) ensimmäistä ilmoittautujaa per tilaisuus, jotta kaikki osallistujat pääsevät ääneen ja keskustelulle on riittävästi aikaa.

Vastaa verkkokyselyyn ja/tai ilmoittaudu paneeliin Yritykset ja työ -verkkosivulomakkeella(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Kuva: Sakari Röyskö.