Invånarmötet i Kvarnbäcken för samman personer som är intresserade av social- och hälsovårdstjänster – Välkommen med!

För invånarna i Kvarnbäckens område ordnas ett invånarmöte som är öppet för alla tisdagen den 11 oktober kl. 17.

För invånarna i Kvarnbäckens område ordnas ett invånarmöte som är öppet för alla tisdagen den 11 oktober kl. 17. Temat är social- och hälsovårdstjänsterna vid Kvarnbäckens central för hälsa och välbefinnande som utvecklas.

Vid invånarmötet berättar man om öppettiderna som utvidgats i höst, lokalerna och tjänsterna som förnyas, tidsplanen för ändringarna samt samarbetet med invånarna. Vi får också höra om idéer för framtida lokaler och tjänster som förts fram i utvecklingsgruppen för invånare på våren.

”Det är trevligt att få samtala med invånarna ansikte mot ansikte om social- och hälsovårdstjänsterna i Kvarnbäcken. Jag önskar alla som är intresserade av ämnet välkomna med”, konstaterar projektchef Lars Rosengren.

”Vi har också under coronatiden varit aktivt i kontakt med invånarna. Det är dock viktigt att inleda fysiska tillfällen igen. ”Det serveras också på kaffe”, säger avdelningsskötare Tuulia Vaittinen.      

  • Mötet ordnas i yrkeshögskolan Metropolias lokaler i Kvarnbäcken (Kvarnbäcksvägen 1, A-huset, vån. 1). Den tillgängliga byggnaden ligger bredvid Kvarnbäckens metrostation.
  • Kl. 17–17.30 serveras kaffe och bulle.
  • Kl. 17.30–19 anföranden och diskussion. 
  • Mötet hålls på finska. Du kan ställa frågor under mötet också på svenska och engelska.

Mer information och närmare information om programmet under mötet finns på sidan www.hel.fi/osallistu/sote.

Samordnade tjänster

Centralen för hälsa och välbefinnande är för närvarande verksam på Kvarnbäckens, Gårdsbacka och Stensböle hälsostationer. Vid sidan av hälsostationstjänster erbjuder centralen för hälsa och välbefinnande också socialtjänster för vuxna och ungdomar, tandvårdstjänster, psykiatri- och missbrukartjänster, fysioterapi, ergoterapi, funktionshinderservice och laboratorietjänster.