Hur skulle du vilja uträtta ärenden i social- och hälsovårdstjänsterna?

Vad anser du om hälsostationernas öppettider? Vill du få rådgivningsbyråns tjänster på plats eller på webben? Bör socialtjänster erbjudas på små serviceställen runt om i staden eller i ett fåtal verksamhetsställen med ett brett utbud av tjänster? Berätta dina åsikter om de tjänster som är viktigast för dig senast den 15 november 2022 och hjälp oss att utforma ett bättre servicenätverk!
Mies hymyilee kameralle.

I denna enkät kan du ta ställning till en eller flera tjänster. Utifrån svaren får vi en helhetsbild av vad invånare i olika åldrar runt om i Helsingfors önskar sig av social- och hälsovårdstjänsterna. I framtiden kommer enkäten att upprepas årligen. 

Vi utnyttjar svaren i planeringen av Helsingfors stads social- och hälsovårdstjänster.  

– Social- och hälsovårdstjänsterna finns till för Helsingforsborna. Vi frågar efter invånarnas önskemål och behov så att vi kan placera och dimensionera tjänsterna på rätt sätt. Vårt mål är att göra tjänsterna lättillgängliga och enkla att använda, säger Carl Slätis, lokalservicechef. 

Du kan svara på enkäten på finska, svenska, engelska, arabiska, somaliska eller ryska. Det tar ungefär tio minuter att svara. Svaren analyseras och rapporteras så att enskilda personer inte kan identifieras. 

Gå till enkäten(Länk leder till extern tjänst)