Hei helsinkiläinen! Mikä sinulle on tärkeää Helsingin sosiaali- ja terveyspalveluissa?

Haluamme kuulla, miten Helsingin sosiaali- ja terveyspalveluja pitäisi mielestäsi kehittää. Miten suhtaudut digitaalisiin palveluihin? Entä mikä on sinulle tärkeää, kun asioit toimipisteissämme? Kysely on avoinna 7.10. alkaen.
Helsinkiläisiä metropysäkillä, piirroskuvitus.
Kuva: Lille Santanen

Kerro näkemyksesi itsellesi tärkeistä palveluista sähköisesti 7.10.–1.11.2024. Voit vastata kyselyyn itse tai auttaa toista henkilöä vastaamisessa. 

Voit vastata kyselyyn myös paperilomakkeella 7.–18.10. seuraavissa paikoissa aukioloaikojen mukaisesti:

  • Helsinki-Info Oodissa, Töölönlahdenkatu 4
  • Helsinki-info Stoassa, Turunlinnantie 1
  • Seniori-info Hakaniemessä, Siltasaarenkatu 2

Sähköiseen kyselyyn voit vastata suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, somaliksi ja arabiaksi. Paperilomakkeita on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Vastaukset analysoidaan ja raportoidaan niin, ettei niistä voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa.

– Kannustan helsinkiläisiä osallistumaan kyselyyn, sillä vastaamalla on mahdollisuus oikeasti vaikuttaa. Hyödynnämme kyselyn tuloksia palvelujen uudistamisessa ja tulevaisuuden suunnittelussa. Haluamme tarjota palveluja, jotka vastaavat asukkaiden tarpeisiin ja toiveisiin entistäkin paremmin, sanoo Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen toimialajohtaja Juha Jolkkonen.

 

Siirry kyselyyn(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

 

Lisätietoja sähköpostitse: sotepe.asiakaskokemus@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)