6.3.-31.12. Moderneja tulkintoja Suomenlinnan ruokakulttuurista, Ravintola Adlerfelt(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
9.5.-28.9. Saunaa ja herkuttelua Lonnan saarella, Lonna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
26.8.-31.12. Suomalaiset raaka-aineet ja arkkitehtuuri, Solo Sokos Hotelli Pier 4(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
21.9. Sadonkorjuumarkkinat Green City Farmilla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
21.9. IHME Helsinki 2024: Maaleipä-juhla, Teurastamon kellohalli(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
28.9. Mikkelinmarkkinat, Rudolf Steiner koulu(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
28.9. Villi ruokavallankumous – Sienijuhla, Hakaniementori(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
6.-12.10. Stadin silakkamarkkinat, Kauppatori(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
26.-27.10. Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit, Wanha Satama(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
12.-20.12. Jouluinen saaristolaispöytä, Fazer Experience(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
- Pinnalla juuri nyt
- Kaupunkiuudistus
-
Syötävä Helsinki
- Helsinki Michelin Host City 2024
- Kumppanit
- Syötävä Sunnuntai ja Michelin-kisakatsomo
- Suomalaisia makuja
- Makuja maailmalta
- Opastetut kierrokset, työpajat ja näyttelyt
- Ruokafestivaalit, erikoismenut ja maistiaiset
- Torit ja kauppahallit
- Kahvikulttuuri ja juomat
- Smaku-ravintolatapahtuma 4.-14. syyskuuta
- Tervetuloa mukaan Helsingin ruokatapahtumavuoteen!
- Kartat ja paikkatieto
- Tilastot ja elämää Helsingissä
- Kestävä kehitys
- Muotoilu ja digitaalisuus
- Kansainvälisyys ja muuttajat
- Historia ja arkistot
- Tietosuoja ja tiedonhallinta
- Yhteistyö
Suomalaisia makuja
Suomalaisia makuja
Suomalaiset perinnereseptit ja sesongin mukaiset raaka-aineet inspiroivat vahvasti helsinkiläisten ravintoloiden annoksia. Syötävä Helsinki kutsuu maistelemaan suomalaisia makuja lohikeitosta raparperiin ja karjalanpiirakoista kalaan ja riistaan.